Подводно рязане

Подводно рязане

- Одобрена за използване от военно-морските сили
- Реже, продупчва или дълбае под вода
- Сигурно, бързо и с ниски операционни разходи


Системата за подводно рязане реже с лекота метални конструкции, премахва тръбни основи, проблеми с настройката на винта и много други. Продупчването без шлака означава сигурно и лесно премахване на заварки и подготовка на робовете. Проектирана за ANU (Approved for Navy Use-одобрен за военно-морска употреба)и част от "Ръковоството за подводно рязане и заваряване" на Американските военно-морски сили, системата за подводно рязане и заваряване Broco се използва от военно-морските сили по цял свят.

 

Състояща се от ръчок за рязане, високообемен кислороден регулатор, ключ-маса и свръх-топлинни електроди за рязане под вода, системата за подводно рязане Броко осигурява най-бързия, най-ефективния и евтин начин за извършване на подводни работи които включват рязане, пробиване и издълбаване.

Свръхтоплинният електрод за рязане достига до температура над 5538°С (10,000° F)-достатъчна бързо да реже или разтопи почти всичко, включително и чугун, неръждаема стомана, месинг и други черни и цветни метали, както и бетон. 5538°С означават повече рязане със сантиметър от електрода, отколкото който и да е друг електрод на пазара. Свръхтоплинният електрод за рязане реже през морски образувания, ръжда и окисна кора като премахва нуждата от предварително почистване, спомага за намаляване на операционните разходи и намалява времето за престой под вода.

Системата за подводно рязане използва само кислород и максимум 150 ампера. Другите оборудвания изискват до 500 ампера за рязане. Нашият свръхтоплинен режеш електрод лесно се възпламенява от искра подадена от 12 или 24 волтов акумулатор на кола или лодка и ще продължи да гори след спиране на подаването на електричество докато спрете притока на кислород или до пълно изхабяване на електрода. Нуждата от скъпа спомагателна система е сведена до минимум при поддръжка на безопасна среда за гмуркане. Препоръчителното работно налягане на кислорода от 6атм (90 psi) над дъното икономисва консумацията на кислород.

Показване:   Списък Списък / Икони Икони
Показване:
Подреждане по:
Електроди за подводно рязане - Broco
Електроди за подводно рязане Broco - 5538°С (10,000° F) реже или разтопява почти всичко - О..
Обадете се за цена
без ДДС: Обадете се за цена
Ръчок за подводно рязане BR-22 - Broco
Ръчок за подводно рязане Broco - Ергономичен дизайн за удобство на водолаза - Материали, изключ..
Обадете се за цена
без ДДС: Обадете се за цена